Η συνάντηση του μήνα για καφέ

Αγαπητοί συνάδελφοι

Με δεδομένο ότι τα επιδημιολογικά στοιχεία επιτρέπουν πια ως ένα βαθμό την κοινωνικοποίησή μας, αποφασίσαμε να αναβιώσουμε τις μηνιαίες συναντήσεις μας για καφέ και ανταλλαγή απόψεων.

Δυστυχώς πλέον δεν έχουμε την δυνατότητα να συναντιόμαστε σε αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου όπου θα προσφέρει ο Σύλλογός μας καφέ ή ό,τι άλλο όπως στο παρελθόν. Θεωρούμε όμως, ότι η επιβάρυνση του καθενός μας με το κόστος του προϊόντος που θα καταναλώσει, δεν πρέπει να σταθεί αιτία μη αναβίωσης των συναντήσεών μας. Επιλέξαμε λοιπόν σαν τόπο συνάντησης το Banca Café που βρίσκεται στην οδό Χαριλάου Τρικούπη αρ.11, κοντά στην οδό Ακαδημίας και στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου. Σαν ημέρα της πρώτης μας συνάντησης ορίσαμε την Πέμπτη 30 Μαρτίου και ώρα 11 π.μ..

Όσοι ενδιαφέρεστε να παρευρεθείτε θα πρέπει οπωσδήποτε να το δηλώσετε το αργότερο ως την 27η Μαρτίου, είτε με e mail, είτε τηλεφωνικά στο γραφείο του Συλλόγου μας, με την παράκληση να μην απουσιάσετε παρά μόνο λόγω σοβαρού κωλύματος και τούτο γιατί θα έχουμε κάνει κράτηση για συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και θα πρέπει να είμαστε συνεπείς.

Στόχος μας είναι οι συναντήσεις να πραγματοποιούνται τακτικά κάποια από τις τελευταίες ημέρες του μήνα, αφού πρώτα σας έχουμε ειδοποιήσει για αυτό εγκαίρως, ώστε να κάνετε τον προγραμματισμό σας και να δηλώσετε την συμμετοχή σας.

Ελπίζουμε η πρωτοβουλία μας αυτή να βρει ανταπόκριση και να συναντηθούμε την 30 Μαρτίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Scroll to Top