ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. 12.4.2022

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  Δ.Σ. 12.4.2022

Κατά τη συνεδρίαση αυτή, το Δ.Σ. έλαβε τις εξής αποφάσεις:
Έγινε δεκτή η παραίτηση από μέλος του Δ.Σ. και Γεν. Γραμ. Στυλιανού  Κουρνιανού. Νέο μέλος του Δ.Σ., ο Σταύρος Πατρικουνάκος.  Γ. Γραμ. του Δ.Σ. εκλέχτηκε η Πολυτίμη  Αγιοστρατίτη. Στη  Διοικούσα Επιτροπή  του τ. Ταμείου Νομικών εκλέχτηκαν ως τακτικό μέλος ο Γιώργος Κλικίζος, α΄ αναπληρωματικό η Πολυτίμη  Αγιοστρατίτη, β΄ αναπληρωματικό η Στέλλα  Παπανικολάου. Για τη συντακτική επιτροπή εκλέχτηκε νέο μέλος ο  Γιώργος Τσουκαλάς.
Να συμμετάσχουμε στην πανσυνταξιουχική συγκέντρωση της 14ης.4ου.2022, στην πλατεία Εθνικής  Αντίστασης και στην πορεία που θα ακολουθήσει, σε συνεργασία με τις άλλες συνταξιουχικές οργανώσεις, λαμβανομένης μάλιστα πολύ σοβαρά υπόψη της δήλωσης του Υπουργού Οικονομικών κ. Σταϊκούρα στην αντιπροσωπεία της ΣΕΑ, ότι λόγω των δημοσιονομικών μέτρων δεν έχει κανένα περιθώριο παρά μόνο να  εφαρμόσει τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός. Να κοινοποιήσουμε νέο υπόμνημα διαμαρτυρίας στον  Πρωθυπουργό, στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και στα κόμματα της Βουλής για την επί  πενταετία μη απόδοση στο σύλλογο όπως νόμος ορίζει των 0,20 ευρώ που παρακρατείται από τις συντάξεις μας.
Αποφασίσαμε επίσης σειρά πολιτιστικών δράσεων κατά τις ημερομηνίες 4.5.22, 18.5.22, 6.6.22, για το  περιεχόμενο των οποίων θα αποστέλλονται σχετικές ειδοποιήσεις και σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί εγκαίρως, περιήγηση  στα Δικηγορικά και σε άλλες περιοχές της Γλυφάδας (π.χ. Βόσπορος) με ξενάγηση από  τον Σταύρο Πατρικουνάκο.
                                        Για   το  ΔΣ
        Η  Πρόεδρος                                    Η Γεν. Γραμματέας
Παναγιώτα Τσακούλια                   Πολυτίμη   Αγιοστρατίτη
Scroll to Top