ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. 19.5.2022

Κατά τη συνεδρίαση της 19.5.2022 το Δ.Σ. έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Ενόψει της συνεχιζόμενης καθυστέρησης στην απονομή των επικουρικών συντάξεων, να αποστείλουμε μήνυμα στα μέλη μας προκειμένου σε όσους σημειώνεται καθυστέρηση να μας ενημερώσουν με συγκεκριμένα στοιχεία για τις καθυστερήσεις στην απονομή των επικουρικών και να προχωρήσουμε σε νέα διαμαρτυρία, όπως ήδη έχουμε κάνει με σχετική αναφορά στους αρμόδιους.

Για τη φορολόγηση των αναδρομικών ήδη έχουμε διαμαρτυρηθεί, σε σχέση δε με τη φορολόγηση των συνταξιούχων των ειδικών μισθολογίων με συντελεστή 20% να διαμαρτυρηθούμε εκ νέου εν όψει της άνισης μεταχείρισης.

Για την ύλη της εφημερίδας να αποτανθούμε στα μέλη μας για να συμβάλλουν στη διαμόρφωση της με αποστολή σχετικών άρθρων.

Σε σχέση με τις πολιτιστικές δραστηριότητες για τις λεπτομέρειες των οποίων θα λάβουν τα μέλη σχετικό μήνυμα. Στις 6.6.2022 θα γίνει εκδήλωση στο χώρο του κήπου – καφέ του Αρχαιολογικού Μουσείου, αφιερωμένη στο Δημήτρη Χορν και στις 21.6.2022 θα γίνει περιήγηση στα Δικηγορικά της Γλυφάδας με ξενάγηση από το μέλος του Δ.Σ. Σταύρο Πατρικουνάκο.

 

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                             Η Γεν. Γραμματέας

Παναγιώτα Τσακούλια                   Πολυτίμη Αγιοστρατίτη

Scroll to Top