Συνεδρίαση Δ.Σ. 10/3/2022

Κατά τη συνεδρίαση αυτή το Δ.Σ. έλαβε τις εξής αποφάσεις:
Έγινε δεκτή η παραίτηση από μέλος του Δ.Σ. του Ανδρέα Καλογερόπουλου. Νέο μέλος του Δ.Σ. ο πρώτος αναπληρωματικός Γιώργος Τσουκαλάς. Β΄ Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ομόφωνα ο Γιώργος Κλικίζος. Επίσης η Εύη Καρύθρακα – Ευσταθίου εκλέχτηκε ομόφωνα νέο μέλος της συντακτικής επιτροπής.
Σε συνεργασία με τις άλλες συνταξιοδοτικές οργανώσεις να συντονίσουμε τους αγώνες μας τόσο για την καθυστέρηση στην έκδοση των επικουρικών συντάξεων και τις συνεχείς περικοπές των συντάξεων όσο και για τον διορισμό managers στα ταμεία και την παράδοση της ακίνητης περιουσίας τους σε ιδιώτες. Να συμμετάσχουμε στην πανσυνταξιοδοτική συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 22.3.2022.
Το από 3.3.2022 ψήφισμα μας για την απαγόρευση πολιτιστικών εκδηλώσεων και την εισβολή στην Ουκρανία να σταλεί στα Μ.Μ.Ε. Σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου να αποσταλεί φαρμακευτικό υλικό στο λαό της Ουκρανίας.
Αποφασίσαμε επίσης σειρά πολιτιστικών δράσεων όπως αποστολή μηνύματος για την παγκόσμια ημέρα ποίησης, αφιέρωμα στο Δημήτρη Χόρν για τα 100 χρόνια από τη γέννησή του, λογοτεχνικοί περίπατοι στο κέντρο της Αθήνας (Μπάγκειο, Ομόνοια-Σύνταγμα, Δεξαμενή, Στύλοι Ολυμπίου Διός-Ψυρρή).
Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος                                   Η Εκτελούσα χρέη Γραμματέα
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΣΑΚΟΥΛΙΑ         ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΑΓΙΟΣΤΡΑΤΙΤΗ
Scroll to Top