ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. 9/2/2022

Κατά τη συνεδρίαση αυτή, το Δ.Σ. έλαβε τις εξής αποφάσεις:
  • Να συνεχιστούν οι αγώνες ενάντια στην περικοπή και στην καθυστέρηση απονομής των επικουρικών συντάξεων. Σε συνεργασία με τις άλλες συνταξιουχικές οργανώσεις να εξακολουθήσουμε να διεκδικούμε την απόδοση στα σωματεία των παρακρατουμένων 0,20 ευρώ από τις μηνιαίες συντάξεις όπως ο νόμος ορίζει.
  • Να γίνει ανανέωση – ενημέρωση του μητρώου των μελών, έργο το οποίο ανέλαβαν τα μέλη του Δ.Σ. Χρ. Παπαγρηγορίου και Πολ. Αγιοστρατίτη.
  • Να αρχίσει να λειτουργεί ιστοσελίδα, όπως έχει αποφασιστεί από το προηγούμενο ΔΣ.
  • Το Δ.Σ. θα συνεδριάζει μια φορά το μήνα (λαμβανομένης πάντα υπόψη της πορείας της πανδημίας).
  • Καθορίστηκαν βάρδιες και κάθε μέρα (Δευτέρα-Παρασκευή 10πμ – 1μμ) ένα μέλος του Δ.Σ. θα βρίσκεται στο γραφείο του Συλλόγου.
  • Στη Διοικούσα Επιτροπή του Τομέα Νομικών θα μας εκπροσωπούν τα μέλη μας Στ. Κουρνιανός (τακτικό μέλος) και Γ. Κλικίζος – Πολ. Αγιοστρατίτη (αναπληρωματικοί).
  • Μετά από πρόταση της εφόρου εκδηλώσεων Ρόζης Κουχτσόγλου, θα προχωρήσουμε σε σειρά πολιτιστικών δράσεων (λαμβανομένης υπόψη της πορείας της πανδημίας και τηρουμένων των υγειονομικών κανόνων), όπως περίπατοι σε τόπους της Αθήνας που έχουν ζήσει, δημιουργήσει και συνευρεθεί Έλληνες λογοτέχνες κυρίως της γενιάς του ΄30 και σε συνεννόηση με το ίδρυμα Γουλανδρή – για τη διάθεση του υπαίθριου χώρου του – αφιέρωμα στον Δημήτρη ΧόρνΣτη συνεδρίαση, κόψαμε και την πρωτοχρονιάτικη πίττα (για αυστηρά υγειονομικούς λόγους, μόνο με την παρουσία των μελών του Δ.Σ.) με την ευχή και την ελπίδα του χρόνου να την κόψουμε με την παρουσία όλων των μελών του Συλλόγου!
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝ. ΤΣΑΚΟΥΛΙΑ                         ΣΤΥΛ.ΚΟΥΡΝΙΑΝΟΣ
Scroll to Top